Her får du mere ud af din formue

Bricks Asset Management er registreret hos Finanstilsynet som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF) og med særlig ekspertise indenfor etablering og forvaltning af investeringsfonde, som investerer i fast ejendom og byggefinansiering.

Screenshot of small App

Åben investeringsrunde i Bricks Byggekredit Fond I

Vi søger pt. investorer til Bricks Byggekredit Fond I ApS med et udbudsbeløb på 3 - 10 mio. Investeringen giver et afkast på 10% p.a. og har en løbetid på 15 måneder. Midler fra Virksomhedsskatteordningen, private konti og selskaber kan bruges.

Kontakt os for mere information på hello@bricksassetmanagement.com

Screenshot of small App

Afkast på typisk 10% p.a.

Fonden investerer i byggefinansiering til solide, danske ejendomsprojekter gennem udlån via FundBricks.com-platformen til en høj rente og en kort løbetid.

Løbetid på typisk 15 måneder

Den typiske runde løber i mellem 12 og 15 måneder sluttende med indfrielse af konvertible obligationer og udbetaling af afkast.

Virksomhedsskatteordningen kan bruges

Midler fra Virksomhedsskatteordningen kan bruges til investering i solide danske ejendomsprojekter, på baggrund af revisorerklæring fra BakerTilly.

Indbetalinger sker til klientkonto hos advokat

Indbetalinger sker direkte til klientkonto hos Moalem Weitemeyer & Bendtsen advokatfirma.

Om os

Bricks Asset Management er en forvalter af alternative investeringsfonde med FAIF-registrering fra Finanstilsynet (FT nr. 23182).

Vi indgår ofte samarbejde med eksterne specialister i forbindelse med lanceringen af nye investeringsfonde.

Anders Holm-Jensen

Partner

Thor Mønsted

Partner

Thomas Sonne-Schmidt

Partner

Thomas Rolin

Partner

Interesseret?

Indtast din email nedenfor og vi vil kontakte dig med mere information om aktuelle og kommende fonde og investeringsrunder.